Μαριάννα Γουλανδρή: Μήνυμα ευαισθησίας για την προστασία των θαλασσών!

Την επιστροφή στη θάλασσα λόγω καλοκαιριού μετά την καραντίνα περιμένει η Μαριάννα Γουλανδρή και στέλνει το δικό της μήνυμα ευαισθησίας. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη που διακρίνεται για τη φιλανθρωπική της δράση, με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τον υδάτινο κόσμο!

«Η θάλασσα μας καλεί! Πόσο εκπληκτικό είναι να νιώσεις πως τρέχεις και πάλι, βουτάς, κολυμπάς, κάνεις καταδύσεις ή απλώς βυθίζεσαι στην παγωμένη αγκαλιά της;», αναρωτήθηκε αρχικά και συνέχισε: «Αν επισκεφτήκατε την παραλία (με έναν υπεύθυνο τρόπο και κρατώντας αποστάσεις), να ένα μικρό πράγμα που σας ζητώ. Ξοδέψτε ένα ή δυο λεπτά για να μαζέψετε τα σκουπίδια από την παραλία. Ξέρουμε πως η φύση κατάφερε να πάρει μια βαθιά ανάσα, όσο εμείς κλειστήκαμε σπίτι, αλλά το πρόβλημα των ωκεανών με τα πλαστικά θα πάρει μερικούς μήνες για να λυθεί».

Τέλος, η Μαριάννα Γουλανδρή ανέφερε: « Γι’ αυτό είμαι περήφανη που στηρίζω τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Common Seas που έχει ως αποστολή να μειώσει την ποσότητα του πλαστικού και να σταματήσει τη μόλυνση των θαλασσών».

Read More

And More