Μαριάννα Γουλανδρή: Ο σύζυγός της έγινε ο προσωπικός της… φωτογράφος!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Μαριάννα Γουλανδρή ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Φίλιππου Λαιμού και της κόρης της Χριστιάννα και χαίρεται την κάθε στιγμή. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη που πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι με την οικογένειά της στα νησιά της Ελλάδας, ετοιμάζεται για το χειμώνα και της νέες συλλογές κοσμημάτων της και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το τελευταίο διάστημα, η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο και προσπαθεί να συνδυάσει τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Παρόλο που η δημιουργία και ο σχεδιασμός των κοσμημάτων της είναι για εκείνη ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της καθημερινότητάς της, η οικογένειά της και η μικρή της κόρη είναι η μεγάλη της αδυναμία. Έτσι, οι χαλαρές στιγμές με τον άντρα και το παιδί της, είναι αυτό που αποζητά με κάθε ευκαιρία.

Αυτή η ηρεμία και η γαλήνη στο βλέμμα της, όταν είναι μάλιστα με τους δικούς της ανθρώπους, αντικατοπτρίζεται και στην φωτογραφία που ανέβασε στο instagram. Με προσωπικό φωτογράφο τον σύζυγό της, η Μαριάννα ποζάρει χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια για τη νέα σεζόν!

Read More

And More