Μαριάννα Γουλανδρή: Στην Ύδρα με την οικογένειά της! [pics]

Επιμένει ελληνικά και συνεχίζει τις βουτιές και τις βόλτες στα νησιά, η Μαριάννα Γουλανδρή. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό και την 16 μηνών κορούλα της Χριστιάννα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και μετά την Ζάκυνθο, επισκέφτηκαν την όμορφη Ύδρα.

Το γραφικό νησάκι του Αργοσαρωνικού είναι από τα αγαπημένα της Μαριάννας Γουλανδρή. Χαλαρή και χαμογελαστή, η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων -και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας- έκανε τις βουτιές της στα γαλανά νερά, αλλά και τις βόλτες της με το γαϊδουράκι στο κέντρο του νησιού.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στα social media και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, αγαπημένα στιγμιότυπα από το φετινό καλοκαίρι της.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ ξεχωριστό για εκείνη και τον σύζυγό της μιας και η κόρη τους έχει μεγαλώσει λίγο και χαίρεται το παιχνίδι και τις βουτιές με τους γονείς στη θάλασσα. Η μικρή Χριστιάννα, άλλωστε είναι η βασική προτεραιότητα της Μαριάννας και του Φίλιππου και δεν σταματά να εκπλήσσει τους γονείς της κάθε μέρα!

Read More

And More