Μαριάννα Κιμούλη: Η συμβουλή που κρατά από τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη και η αντίδραση στις αρνητικές κριτικές

Η Μαριάννα Κιμούλη με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά του ANT1, «Ψυχοκόρες» μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων απάντησε για τα έντονα σχόλια και την κριτική που δέχεται για το ξεκίνημά της στην υποκριτική αλλά και τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη.

«Σίγουρα με επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές και τις ακούω, ειδικά αν προέρχονται από άτομα τα οποία εκτιμώ. Μπορεί και να με κάνουν καλύτερη. Ζούμε πάντως σε μία εποχή που ειδικά στα social media επικρατεί μια τρομακτική ανθρωποφαγία και προσπαθώ να προστατεύομαι από αυτό όσο μπορώ. Σίγουρα κάποιες φορές θα έχω στεναχωρηθεί», απαντά η Μαριάννα Κιμούλη.

«Δεν βιώνω ακόμη πολύ το θέμα με την αναγνωρισιμότητα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω προετοιμαστεί καθόλου για αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτό», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός.

Όσο για το πώς λειτούργησε επάνω της η πορεία του πατέρα της στην υποκριτική: «Ειλικρινά θα πω και τα δύο (και αρνητικά και θετικά). Σε λίγα χρόνια από τώρα θα μπορώ να βγάλω ένα πιο ακριβές συμπέρασμα. Η συμβουλή που κρατάω από εκείνον είναι ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή», παραδέχεται η Μαριάννα Κιμούλη στο περιοδικό «Λοιπόν»

Read More

And More