Theater night!

Μαριάννα Λάτση: Απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο στο θέατρο και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της! (pics)

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, με κέφι και μπρίο, δροσίζει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά κορονοϊού εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση με τίτλο «Έλα μια Βόλτα» που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Πρόσφατα, τον γνωστό showman επί σκηνής απόλαυσε η Μαριάννα Λάτση, σε μία από τις σπάνιες βραδινές της εξόδους το τελευταίο διάστημα. Η γοητευτική επιχειρηματίας, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της κατά την άφιξή της στο θέατρο, παρακολούθησε την παράσταση από τις πρώτες θέσεις, ενώ στο τέλος επισκέφθηκε τον Τάκη Ζαχαράτο επί σκηνής, προκειμένου να τον συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More