Μαριάννα Λάτση: Συγκίνηση στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Κούρκουλου! [vid]

“Το εθνικό θέατρο ήταν το σπίτι του Νίκου Κούρκουλου”, ανέφερε συγκινημένη η Μαριάννα Λάτση στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ για τα δέκα χρόνια από το θάνατό του. Έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, η Μαριάννα Λάτση υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους της σε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο Άλκης Κούρκουλος, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την συνοδό του, η Έλλη Στάη, η Ζωή Λάσκαρη με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και πολλοί ακόμη επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο και την πολιτική.

“Πρέπει να ευχαριστήσω τον κύριο Λιβαθινό και όλους όσους δούλεψαν και μας παρουσίασαν ένα έργο σπουδαίο, συγκινητικό, σεμνό και μετρημένο. Ακριβός αυτό που ταίριαζε σε αυτόν τον άνθρωπο. Το εθνικό θέατρο ήταν το σπίτι του Νίκου Κούρκουλου. Ήταν το μέρος που ήθελε να είναι και που αγαπούσε πιο πολύ. Και αυτούς τους ανθρώπους που μίλησαν απόψε γι’ αυτόν, τους αγαπούσε πολύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Λάτση.

Read More

And More