Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με την σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν! [pics]

Τετ α τετ με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν (Emmanuel Macron) και την σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ – Μακρόν (Brigitte Trogneux) είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη μίλησε για αρκετή ώρα και φωτογρεφήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Το επίσημο δείπνο παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και το “παρών” έδωσαν πολιτικά πρόσωπα και ισχυροί επιχειρηματίες της χώρας.

Με επίσημο ένδυμα ο Μακρόν και η Τρονιέ βρέθηκαν στην δεξίωση και συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την σύζυγό του Μπέττυ Μπαζιάνα, τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, τον Πάνο Καμμένο και την σύζυγό του Ελένη Τζούλη και φυσικά την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου.

Ιδιαίτερα κομψή, η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη που έχει και προσωπική φιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την Σίσσυ Παυλοπούλου, έδωσε με τον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη το “παρών” και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Read More

And More