Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Kerry Kennedy: Η συνάντησή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης

H Kerry Kennedy αγαπά την Ελλάδα και την έχει επισκεφτεί πολλές φορές με πολλές και διαφορετικές αφορμές. Στην καλή εικόνα που έχει για τη χώρα μας σημαντική είναι και η συμβολή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με την οποία διατηρούν φιλικούς δεσμούς. Η διεθνής ακτιβίστρια και Πρόεδρος του “Robert F. Kennedy Human Rights” -κόρη του αείμνηστου Robert F. Kennedy και της Ethel Kennedy- και η Πρόεδρος του Ιδρύματος “Μ­αριάννα Β. Βαρδινογι­άννη” συναντήθηκαν αυτή τη φορά στο Μουσείο της Ακρόπολης για την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Λέμε Την Αλήθεια Στην Εξουσία”.

Τα δύο Ιδρύματα ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο μέσα από την Εκπαίδευση να ενστερνιστούν οι μαθητές την αξία της προάσπισης των ανθρ­ωπίνων δικαιωμάτων στην καθημερινότητά τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, που έγινε με πρωτοβουλία του Ιδρύματος “Μ­αριάννα Β. Βαρδινογι­άννη”- η Kerry Kennedy και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συναντήθηκαν στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης με εκπαι­δευτικούς από δημόσια και ιδιωτικά ελλη­νικά Λύκεια κατά την έναρξη των εργασιών του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου.

Το Πρόγραμμα, που παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μουσείο της Ακρόπολης, τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Read More

And More