Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με τον Κάρολο και την Καμίλα και η ξενάγηση που ετοιμάζει στην Κνωσό

Λαμπερή εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή το δείπνο που δόθηκε προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το επίσημο δείπνο παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος προς τιμήν του βασιλικού ζευγαριού.

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η συζυγός του Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκαν ανάμεσα στους λίγους επίτιμους καλεσμένους της βραδιάς και συνομίλησαν με τον Κάρολο και την Καμίλα. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε αυτήν δεν ήταν η μόνη συνάντησή τους με το βασιλικό ζευγάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, που επισκέφτηκε για πρώτη φορά επίσημα τη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, αύριο η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη θα μεταβεί στην Κρήτη, όπου θα βρίσκεται και ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και θα αναλάβει ρόλο… “ξεναγού” τους στην Κνωσό. Η κα Βαρδινογιάννη έχει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την Κρήτη, έχει σπουδάσει αρχαιολογία και έχει κάνει τη διατριβή της πάνω στο ρόλο της γυναίκας στη Μινωική Κοινωνία. Η ίδια έχει γράψει και το βιβλίο «Προσεγγίζοντας τη γυναικεία ταυτότητα : Αναζητήσεις στη Μινωική Κοινωνία» και θα είναι αναμφίβολα η ιδανική για να επικοινωνήσει την πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης στον Κάρολο και την Καμίλα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Read More

And More