Μαριάντα Πιερίδη: Γαστρονομικό ταξίδι στην Τήνο με τον σύζυγό της! [video]

Μετά την καραντίνα έφυγαν για Τήνο και έκαναν «βουτιά» σε ένα μαγικό ταξίδι… γαστρονομίας. Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και τον σύζυγό της και γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση που βρέθηκαν στο νησί του Αιγαίου, όπου ο Δημήτρης ετοιμάζει έναν νέο χώρο εστίασης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Chef όπως έχει γίνει γνωστό ετοιμάζει ένα νέο εστιατόριο με εκλεκτές γεύσεις στο νησί, το οποίο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούνη και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκε εκεί με την σύζυγό του Μαριάντα Πιερίδη για να ελέγξουν τις πρώτες ύλες.

Έτσι, οι δυο τους ξεκίνησαν το τεστ γευσιγνωσίας με εκλεκτά τυριά από τοπικούς παραγωγούς, αλλά και wine testing με κρασιά από το νησί. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δοκιμής κρασιών στήθηκε και ένα μικρό «τσιμπούσι» στην εξοχή.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης, πάντως, θέλει το νέο αυτό εστιατόριο που θα είναι σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα της Τήνου να είναι ένα μοναδικό μέρος φιλοξενίας.

«Θέλω να είναι ένας τόπος όπου πρώτα θα θυμούνται τη φιλοξενία, την εμπειρία, την αγάπη που θα τους δείξουμε και μετά το φαγητό. Θέλω να είναι το απόσταγμα όσων έχω ζήσει, αισθανθεί και γευτεί. Αυτό το εστιατόριο δεν γίνεται με προδιαγραφές μίας ή δυο σεζόν. Από εκεί θέλω να πάρω σύνταξη σε τριάντα χρόνια!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα του νέου εστιατορίου.

 

Read More

And More