Μαριάντα Πιερίδη για τον ρόλο που έχει στο «Καλοκαίρι #yes»: «Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ ξεκάθαροι»

Για τον τρόπο που έχουν μοιραστεί οι ρόλοι στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” ανάμεσα στην ίδια και τους δυο συμπαρουσιαστές της, Τριαντάφυλλο και Φελίσια Τσαλαπάτη, μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Ήταν από την αρχή διακριτοί οι ρόλοι;

Μ.Π.: Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ ξεκάθαροι στο τι θα κάνει ο καθένας, ήταν όλα διακριτά από την αρχή. Αυτό βοήθησε στο να μην υπάρχει αμηχανία. Ο καθένας έχει αναλάβει το κομμάτι που του αντιστοιχεί. Το σημαντικό είναι ότι συνεννοούμαστε υπέροχα πολλές φορές με τα μάτια.

ΤΡ.: Δεν είχα πρόβλημα από την αρχή με το ποιος θα πει καλημέρα και ποιος θα κάνει την εκφώνηση. Είμαστε τέλεια ομάδα! Να πούμε ότι έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας και τον Γιάννη και τον Φοίβο, φανταστικά πλάσματα.

Φ.Τ.: Δεν με ενδιέφερε και δεν με ενδιαφέρει ακόμα το κομμάτι των ρόλων. Πιστεύω ότι αν μας έλεγαν να κάνουμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνουμε τώρα, πάλι θα βρίσκαμε τον δρόμο μας. Εννοώ σε τι υπερτερεί ο καθένας μας και τι ταιριάζει περισσότερο σε ποιον.

Read More

And More