Μαριάντα Πιερίδη και Πάνος Ιωάννου: Τρεις μήνες ζευγάρι – Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Η Μαριάντα Πιερίδη μόλις λίγους μήνες μετά την απόφασή της να λήξει οριστικά τον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, έχει αρχίσει δειλά δειλά να βρίσκει τις ισορροπίες της και να χαμογελά ξανά!

Ο λόγος φυσικά είναι ο… έρωτας! Όπως έχει γίνει γνωστό και όπως έχει επιβεβαιώσει και η ίδια η τραγουδίστρια, εδώ και λίγο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με έναν πολύ γοητευτικό άνδρα. Ο Πάνος Ιωάννου μπήκε στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη και η τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OK! το ζευγάρι έχει κλείσει τρεις μήνες σχέσης.

Ο Πάνος Ιωάννου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Το προξενιό ανάμεσα τους το έκανε ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος γνώρισε και έφερε κοντά αυτούς τους δυο ανθρώπους.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, φτύστε μας, μην πείτε πολλά, αφήστε να δέσει το γλυκό πρώτα και μετά. Ήταν προξενιό ναι, από τον Τζώνη Καλημέρη. Και τώρα το τριήμερο μαζί ήμασταν όλοι παρεάκι», είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια για τη νέα της σχέση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

 

Φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Read More

And More