Μαριάντα Πιερίδη: Οι μαγειρικές του συζύγου της και το εξαντλητικό της πρόγραμμα στην καραντίνα!

Στο σπίτι με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση και τον 6χρονο γιο της Νικόλα μένει αυτές τις μέρες της καραντίνας η Μαριάντα Πιερίδη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό – όπως και όλοι- λόγω του κορονοϊό, αλλά σίγουρα δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί.

Όσές είναι μανούλες και έχουν μικρά παιδιά, σίγουρα την καταλαβαίνουν. Βλέπεις, ο 6χρονος Νικόλας της θέλει συνεχώς νέες δραστηριότητες για να απασχοληθεί και να μείνει σπίτι και εκείνη έχει εξαντληθεί με το non stop παιχνίδι και τις δουλειές του σπιτιού φυσικά. Το καλό είναι όμως, ότι έχει τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση να ετοιμάζει εντυπωσιακά γλυκά και μαμαδίστικα φαγητό.

«Η κουζίνα μου είναι χαρούμενη γιατί περνάει από πάνω της ο απίθανος Δημήτρης Κατριβέσης! Επίσης, θα γίνω χοντρή σε χρόνο μηδέν! Επίσης! Έχω τρελαθεί στη λάντζα στο καθάρισμα στο σκούπισμα στο σφουγγάρισμα αλλά και… να διαβάσω τον μικρό να τον απασχολήσω για να κουραστεί νωρίς, να τον κάνω μπάνιο μπας και ξεραθώ κι εγώ μαζί του στις 22:00 για να σηκωθώ 7:00 και να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι, πριν ξυπνήσουν τα αγόρια και ξεκινήσω προετοιμασία για πρωινό!

Και ναι! Δεν έχω προλάβει ακόμα να βάλω στο πρόγραμμα της μέρας μου γυμναστική, αλλά θα το καταφέρω σύντομα! Και ναι! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ!», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Read More

And More