Μαριάντα Πιερίδη – Πάνος Ιωάννου: Είναι αχώριστοι! Αγκαλιά σε πρωινή βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Τον απόλυτο έρωτα ζει εδώ και δέκα μήνες περίπου η Μαριάντα Πιερίδη! Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία επέστρεψε στις πίστες μετά από δέκα χρόνια αποχής, βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Πάνο Ιωάννου και οι δυο τους ζουν υπέροχες στιγμές μαζί.

Ο Πάνος Ιωάννου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Το προξενιό ανάμεσα τους το έκανε ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος γνώρισε και έφερε κοντά αυτούς τους δυο ανθρώπους.

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της είναι αχώριστοι και συνεχώς απολαμβάνουν μαζί είτε ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος είτε βόλτες στην πανέμορφη Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια από τις βόλτες του στην Βουκουρεστίου. Οι δυο τους απόλαυσαν τον περίπατό τους αγκαλιά, αδιαφορώντας για τους… paparazzi!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

«Εγώ με τους γάμους τα πάω πολύ καλά, όπως έχεις προσέξει, θέλω να περνάω καλά. Είτε αυτό είναι στη δουλειά μου, είτε αυτό είναι στην προσωπική μου ζωή», είχε απαντήσει η Μαριάντα Πιερίδη για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164