Marie Chantal – Παύλος: Ο κούκλος γιος τους αποφοίτησε από διάσημο λύκειο στην Αμερική!

Μετά την αποφοίτηση της κόρης τους Μαρία – Ολυμπία από το Πανεπιστήμιο, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και η σύζυγός του Marie Chantal έχουν ένα ακόμη λόγο να γιορτάζουν, καθώς ο κούκλος γιος τους Αχιλλέας ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο λύκειο και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του.

Όντας μέλος της «τάξης του 2019» ο Αχιλλέας φόρεσε τη μπλε τήβεννο του και βρέθηκε με τους συμμαθητές του στην τελετή λήξης της χρονιάς στο Dwight School, όπου φοίτησε τα δυο τελευταία χρόνια,

Χαμογελαστό και ευδιάθετος, ο αχιλλέας αποκάλυψε πως αυτά τα δυο χρόνια ήταν σημαντικά για εκείνον και έκανε τους γονείς του να συγκινηθούν βλέποντας τον να ανεβαίνει στη σκηνή και να παραλαμβάνει το χαρτί της αποφοίτησης.

Και φυσικά, τα social media των γονιών του, αλλά και τις αδελφής του γέμισαν φωτογραφίες και ευχές για… καλή σταδιοδρομία!

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά: την Μαρία ολυμπία, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον Αχιλλέα – Ανδρέα, τον Οδυσσέα – Κίμωνα και τον Αρισείδη – Σταύρο και τους έχει μεγάλη αδυναμία!

Read More

And More