Μαριέττα Χρουσαλά: Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της ετοιμάζεται να μπει η Μαριέττα Χρουσαλά και αυτή η περίοδος σίγουρα της πάει πολύ! Αν και η ίδια δεν κάνει πολλές εξόδους, αυτές τις μέρες βρέθηκε σε μεγάλο κοσμικό event για καλό σκοπό και έλαμπε από ευτυχία.
Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και ντυμένη με ένα άνετο πράσινο παλτό, η Μαριέττα είπε να βγει λίγο από το σπίτι και βρέθηκε στα βόρεια προάστια και το φιλανθρωπικό bazaar του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει πόσο ευαίσθητη είναι στο θέμα των παιδιών και φροντίζει πάντα να ενισχύει τέτοιες πρωτοβουλίες.

/

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, ο κόσμος έδωσε το “παρών” στο bazaar …ελπίδας και ανάμεσά τους ήταν και η όμορφη Μαριέττα.

Η πρώην παρουσιάστρια περιμένει πως και πως να έρθει στον κόσμο το αδελφάκι της μικρής Μάργκω και όλοι στο σπίτι βρίσκονται σε γλυκιά αναμονή και ασφαλώς δεν χαλούν χατίρι στην… Μαριέττα!

Εκείνη, αυτήν την περίοδο επιλέγει να ξεκουράζεται αρκετά και να περνά χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την μικρή της. Ταυτόχρονα όμως, προσέχει πολύ τη διατροφή της και όποτε μπορεί κάνει γυμναστική για εγκύους, ενώ της αρέσουν και οι βόλτες με φίλους και την κοπέλα του αδελφού της. Οι δυο τους είναι πια κολλητές φίλες… (δες εδώ φωτογραφίες)
Τώρα αν ρωτάς για τις ετοιμασίες για τον ερχομό του νέου μωρού… αυτές τις ανέλαβε ο σύζυγος! Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μαζί με την μητέρα του και την πεθερά του να κάνουν τα ψώνια για το νέο μέλος της οικογένειας! Η Μαριέττα, άλλωστε, εμπιστεύεται απόλυτα το γούστο τους…

Read More

And More