Μαριέττα Χρουσαλά: Η κουμπάρα της Μαρίας Μενούνος μιλάει για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Μετά από μια δεκαετία αποτυχημένων προσπαθειών, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. 

Ενθουσιασμένη για το χαρμόσυνο γεγονός είναι φυσικά και η κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά! Η Δέσποινα Καμπούρη κάλεσε ζωντανά στο «Πάμε Δανάη!» την παρουσιάστρια, με την Μαριέττα να μιλάει για την καλή της φίλη.

«Το ήξερα ότι η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά! Μιλήσαμε και μου έλεγε ότι σκεφτόταν πώς θα το ανακοινώσει στον κόσμο. Εννοείται ότι δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα. Είναι μια τόσο ευαίσθητη και μοναδική στιγμή για τον καθένα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ξέρω πόσο το θέλανε. Νομίζω πως το μωρό θα έρθει στον κόσμο προς το καλοκαίρι. Είναι πολύ συγκινητικό, η Μαρία έχει παλέψει δεν μπορείτε να φανταστείτε με πόσους τρόπους να κάνει ένα παιδί. Είναι σημαντικό να μην απελπίζονται οι γυναίκες. Είναι σχεδόν δέκα χρόνια» ανέφερε η Μαριέττα Χρουσαλά.

 

Να σου θυμίσουμε πως η Μαρία Μενούνος έχει βαφτίσει την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά, ενώ πριν μερικά χρόνια η παρουσιάστρια την πάντρεψε στον θρησκευτικό γάμο της.

Read More

And More