Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Γιορτινή απόδραση στις Άλπεις! [pics]

Αλλαγή του χρόνου με όλη την οικογένεια σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά χειμερινά θέρετρα θα κάνουν φέτος ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά. Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται με όλη την οικογένεια στο Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων και απολαμβάνει όμορφες στιγμές παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Το Κουρσεβέλ αποτελεί τον απόλυτο χειμερινό προορισμό για όλους τους οπαδούς του σκι και φυσικά είναι στην αρχή της λίστας των ταξιδιών των rich and famous. Είναι μέρος της περιοχής των Τριών Κοιλάδων «Les Trois Valles» που αποτελεί το μεγαλύτερο και υψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης, στο οποίο έχετε πρόσβαση σε 600 χιλιόμετρα πίστες σκι (στο Κουρσεβέλ βρίσκονται τα 150 από τα 600 χιλιόμετρα πίστεων)  με εξαιρετική ποιότητα χιονιού.

Εκεί, λοιπόν, βρίσκονται φέτος η Μαριέττα και ο Λέων και φυσικά δεν σταματούν να ανεβάζουν αγαπημένα στιγμιότυπα των διακοπών τους στα social media. Ο γνωστός εφοπλιστής μάλιστα, λατρεύει το σκι και ανέβασε στο instagram του μια φωτογραφία από το εντυπωσιακό χιονοδρομικό κέντρο που επισκέφτηκε το ζευγάρι.

 

Το ζευγάρι στα καλύτερά του!

Read More

And More