Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Η βάφτιση του γιου τους στη Μύκονο!

Τον μικρότερο γιο τους βάφτισαν στη Μύκονο η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το ζευγάρι μαζί με όλη την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους παρακολούθησε το baby bloom του βενιαμίν της οικογένειας το απόγευμα του Σαββάτου.

Και το όνομά αυτού… Σπύρος, από τον παππού του!
Η βάφτιση του μικρού έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο ξενοδοχείο Santa Marina και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, όπως επίσης και οι γιαγιάδες του μωρού, Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα και Αγλαΐα Χρουσαλά…
Το ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Όρνο της Μυκόνου γέμισε με χρώματα, παιδικές φωνούλες, χαμόγελα και πολλά καραβάκια, μικρά και μεγάλα, που ήταν άλλωστε και το βασικό στοιχείο της διακόσμησης.

Και μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες τις τελευταίες μέρες, το ζευγάρι, όμως, αν και προβληματίστηκε αρχικά, αποφάσισε να μην αλλάξει την ημέρα της βάφτισης, μιας και έχουν γίνει ήδη αρκετές ετοιμασίες. Ωστόσο, αποφάσισαν να γίνουν όλα όσο πιο λιτά γίνεται, με το γούστο και τη φινέτσα της πρώην παρουσιάστριας.

Έτσι, τις ετοιμασίες είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η Μαριέττα. Η διακόσμηση, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ήταν σε λευκό και γαλάζιο χρώμα και όλο το ντεκόρ σε navy στυλ. Υπήρχαν πολλά λευκά λουλούδια, λεπτομέρειες με κοράλλια και ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που άρεσε σε όλους.
Τα ρουχαλάκια του μικρού Σπύρου ήταν κόκκινα και μπλε… Ενώ, οι μπομπονιέρες για τους καλεσμένους ήταν ένα κουτάκι… έκπληξη!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More