Μαριέττα Χρουσαλά: Οι γλυκιές ευχές στην κουμπάρα της Καλομοίρας! [pic]

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι γλυκιές ευχές στην κουμπάρα της Καλομοίρας! [pic] | tlife.gr

Τη φιλία τους με τον πιο γλυκό τρόπο “σφράγισαν” το περασμένο καλοκαίρι η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα, μετά τη βάφτιση της Αναστασίας Καλομοίρας και τώρα πια είναι σαν οικογένεια. Η όμορφη Μαριέττα μαζί με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο βάφτισαν την μικρή κόρη της Καλομοίρας και η φιλία τους έγινε ακόμη πιο δυνατή.

Τα δυο διάσημα κορίτσια που ζουν πια στην Αμερική – η Μαριέττα στο Μαϊάμι και η Καλομοίρα στην Ουάσινγκτον- μιλούν αρκετά συχνά μέσω τηλεφώνου, αλλά και συναντιόνται σε μικρά ταξιδάκια που κάνουν και οι δυο τους. Σήμερα, μάλιστα στο σπίτι της Καλομοίρας έχουν μεγάλη γιορτή, λόγω των γενεθλίων της τραγουδίστριας, η οποία έλαβε τις καλύτερες ευχές από την κουμπάρα της.

Με μια φωτογραφία από τα βαφτίσια της μικρής Καλομοίρας – Αναστασία, η πρώην παρουσιάστρια που γέννησε στις αρχές του Γενάρη το τρίτο της παιδί, ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στο Καλομοιράκι.

“Χαρούμενα γενέθλια στην γλυκιά Καλομοίρα. Ανυπομονώ να σε δω”, έγραψε η Μαριέττα κάτω από τη φωτογραφία της με την Καλομοίρα!

https://www.instagram.com/p/BensCPZjUwV/?taken-by=mariettachrousala

Κουμπάρες εν δράσει:

https://www.instagram.com/p/BRnxZPLBFtl/?taken-by=itskalomira

Hanging out with the fabulous @mariettachrousala ! #girlfriends #sweetestintheworld

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

READ more