Mαριλίτα Λαμπροπούλου: Εξαιρετική στην παράσταση “Κινητό” που σκηνοθετεί ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης

Από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της  η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φέτος μπορείς να τη δεις στο θέατρο Άλμα όπου συνεργάζεται με τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη σε μια ενδιαφέρουσα παράσταστη που λέγεται “ΚΙΝΗΤΟ, μια ψηφιακή κωμωδία”! Μαζί με τη Μαριλίτα που τη γνωρίσαμε καλύτερα από το πετυχημένο σήριαλ “Εραστής δυτικών προαστίων” με τον Αλέξη Γεωργούλη, παιζουν η  Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η Ελίζα Σκολίδη και ο  Βασίλης Βούνος.

Λίγα λόγια για το έργο

 

Ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της δυτικής καθημερινότητας κάνει τους ήρωες του έργου να δουν με άλλα μάτια την πραγματικότητα και τις τελματωμένες οικογενειακές τους σχέσεις. Η επικοινωνία γίνεται επιτακτική ανάγκη, τα κινητά γίνονται πρωταγωνιστές, αλλάζουν χέρια, δημιουργούν κωμικές ανατροπές και παρεξηγήσεις, γίνονται μάσκες που πίσω τους οι άνθρωποι άλλοτε κρύβονται και άλλοτε αποκαλύπτονται. Αποτυχημένοι και επιτυχημένοι της ζωής ξυπνούν από τον λήθαργο και αναγνωρίζουν ξαφνικά τον εαυτό τους και τις ανομολόγητες επιθυμίες τους.
Ο Sergi Belbel, ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Ισπανούς δραματουργούς διερευνά μέσα από τον μοναδικό τρόπο γραφής του, τις σύγχρονες προβληματικές προσωπικές σχέσεις στη δυτική κοινωνία και τις καταπιεσμένες σεξουαλικές επιθυμίες.
Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Άλμα., σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη.

Συντελεστές

Μετάφραση: Κατερίνα Χριστοδούλου
Προσαρμογή – Κείμενο παράστασης: Γιάνης Νταλιάνης, Καλή Βοϊκλή
Σκηνικά-Κοστούμια: Άρτεμις Φλέσσα
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Video art: Γρηγόρης Πανόπουλος
Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Σορώτος
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Καλή Βοϊκλή, Χρύσα Νταή,
Βοηθός Σκηνογράφου: Λίλη Κυρίλη
Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ
Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού
Art work: Γεωργία Αλεβιζάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ελίζα Σκολίδη, Βασίλης Βούνος.

Read More

And More