Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης σχολιάζει τη σχέση της με τον Δημήτρη Λάλο στο «Σασμό»

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Κληρονομιά” βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η κάμερα της εκπομπής Happy Day με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου που πρωταγωνιστεί σε αυτή να μιλά για τον ρόλο της στο Σασμό αλλά και τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη να σχολιάζει τη σχέση της με τον Δημήτρη Λάλο στην τηλεοπτική σειρά.

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισαν να γίνονται δουλειές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ηθοποιούς… Μην περιμένετε να σας πω τι θα γίνει στη σειρά, θα τα δείτε. Η Βασιλική δεν μπορούμε να πούμε ότι ταυτίζεται με τον Αστέρη και την Αργυρώ αλλά σίγουρα κατανοεί και είναι υποστηρικτική χωρίς όμως να τους πει “καλά κάνετε, προχωρήστε ελεύθερα”.

Δε γνωρίζουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δε το βλέπω πάντα το σήριαλ αλλά έχω την τάση να το παρακολουθώ. Οι κόρες μου έχουν πάντα μαζί μου τον χρόνο που τους χρειάζεται και ένα καλό πρότυπο γι’ αυτές είναι να βλέπουν τη μητέρα τους δημιουργική και να κάνει αυτό που αγαπάει. Είναι 8 και 12 ετών. Στην τηλεόραση με έχουν δει λίγο. Γενικώς με την τηλεόραση είμαστε πολύ επιλεκτικοί στο τι θα δουν» ανέφερε η ηθοποιός.

Από την άλλη, ο Γιάννης Νταλιάνης σχολίασε: «Σασμό παρακολουθώ όσο μπορώ γιατί οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά παρακολουθώ όσο μπορώ και νομίζω ότι έχει κάνει κάτι πολύ ωραίο εκεί η Μαριλίτα και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Αυτό το ζευγάρι είναι πάρα πολύ ωραίο που έχουν φτιάξει με τον Δημήτρη Λάλο. Η ίδια επειδή είναι πολυπράγμων και κάνει και πράγματα πέρα από το θέατρο, που αφορούν την επιστήμη, το μεταπτυχιακό της και έχουμε και δυο παιδιά, ήταν διστακτική αλλά την παρότρυνα γιατί νομίζω ότι πρέπει να κάνει πράγματα που δικαιούται και όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ επιτυχημένα»

Read More

And More