Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Τα μηνύματα για το φινάλε του «Σασμού» λίγο πριν την προβολή του τελευταίο επεισοδίου

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο “Σασμός” με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο  που κρύβει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις και ενισχύει την ανυπομονησία του κοινού για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που είναι και μια από τις πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να πει τα δικά της “ευχαριστώ” για αυτή τη σεζόν που πέρασε, όχι μόνο στο τηλεοπτικό κοινό που αγάπησε τη σειρά αλλά και σε όλους εκείνους που συνεργάστηκαν.

«Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς απόψε. Με χαρά και συγκίνηση. Ένα ολόθερμο ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη που μου στέλνετε, όλοι εσείς ακούραστα, κάθε μα κάθε μέρα. Όλοι εσείς που δε σας ξέρω μας σας διαβάζω και σας νιώθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του Σασμού γι’ αυτό το αριστούργημα» έγραψε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα στον τηλεοπτικό της σύζυγό Μαθιό, (Δημήτρη Λάλο).

«Μόνο χαρά για ότι χτίσαμε. Σ’ ευχαριστώ. (και κατευθείαν τα κεφαλία μέσα, τα λέμε αύριο στο γύρισμα}» ήταν το μήνυμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στον Δημήτρη Λάλο για να ακολουθήσει ένα ακόμα μήνυμα αυτή τη φορά για τον Γιώργο Αμούτζα, τον τηλεοπτικό της γιο.

«Δε μπορώ να φανταστώ άλλο γιο. Σ’ ευχαριστώ. Και συνεχίζουμε…» έγραψε η ηθοποιός.

Read More

And More