Μαριλού Ρεπαπή: Για πρώτη φορά δείχνει φωτογραφίες μετά τα 2 χειρουργεία για τον καρκίνο του μαστού

Έχουν περάσει δυο μήνες από τη μέρα που η Μαριλού Ρεπαπή αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού. Η δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στη “Φωλιά των Κου- Κου” λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή αυτής της ιδιόμορφης και αρκετά δύσκολης χρονιάς αποφάσισε να προχωρήσει σεμι α ξεχωριστή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε εδώ ακόμα: Μαριλού Ρεπαπή: “Μίλησα για τη μάχη μου με τον καρκίνο, όχι για να με λυπηθούν αλλά για να βοηθήσω άλλες γυναίκες” (video)

Συγκεκριμένα, η Μαριλού Ρεπαπή δημοσίευσε για πρώτη φορά μερικές φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε πως πέρασε η δική της χρονιά. Κάποιες την απεικονίζουν στο νοσοκομείο, άλλες με τον γιο της και άλλες σε ταξίδια με τον αγαπημένο της. Τις φωτογραφίες αυτές συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο μέσω του οποίου θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους όσους την ακολουθούν.

“Αυτήν την χρονιά πήρα πολλά μαθήματα. Μαθήματα ζωής. Μαθήματα μαγειρικής. Μαθήματα Τετάρτης και Πέμπτης Δημοτικού. Το μεγαλύτερο μάθημα όμως που πήρα είναι ότι ο εαυτός μας δεν είναι δεδομένος, όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για εμάς τους ίδιους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον προσέχουμε και να μην τον σκάμε για ασήμαντα πράγματα, πρόσωπα και γεγονότα. Φέτος ο οργανισμός μου, ούρλιαξε αυτήν τη δήλωση στις αρχές της χρονιάς και έτσι, ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει από πάνω μου, έφυγε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μετά από δύο χειρουργεία. Όμως αυτή η τόσο κακή χρονιά για όλον τον κόσμο, φεύγει αφήνοντάς με πιο ώριμη και πιο δυνατή, γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους. Για το παιδί μου, για τον Νίκο, για τους αληθινούς μου φίλους και την οικογένειά μου. Πλέον το μόνο που θέλω είναι να βγαίνουν καθαρές οι εξετάσεις μου για να είμαι κοντά σε όσους αγαπώ. Τα ασήμαντα είναι ακριβώς αυτό, ασήμαντα. Έχω πια σταματήσει να «ποτίζω νεκρά φυτά». Οι εννιά φωτογραφίες μου, δεν είναι αυτές που πήραν τα περισσότερα λάικ. Είναι αυτές που περιγράφουν το πώς πέρασα το 2020 και δεν έχω δείξει ακόμα. Καραντίνα, χειρουργεία, τηλεκπαίδευση, μαγειρική, νέα σκέψη, νέο σπίτι και πολλή αγάπη” έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More