Μαριλού Ρεπαπή: “Μίλησα για τη μάχη μου με τον καρκίνο, όχι για να με λυπηθούν αλλά για να βοηθήσω άλλες γυναίκες” (video)

Η Μαριλού Ρεπαπή, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, στην οποία συμμετέχει, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να προχωρήσει στην εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία της. Δες εδώ όλα όσα έγραψε.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε χθες ότι πριν από λίγους μήνες ανακάλυψε πως είχε καρκίνο του μαστού. Πλέον, οι εξετάσεις της είναι πεντακάθαρες και η ίδια αισθάνθηκε έτοιμη να πει την ιστορία της, προκειμένου να ενεργοποιήσει και άλλες γυναίκες να κάνουν μαστογραφία και να μην το αμελούν.

 

“Ελπίζω να ήταν καλό, γιατί το έγραψα μέσα από την ψυχή μου, το έγραψα μέσα σε μισή ώρα. Το είχα σκεφτεί πάρα πολύ καιρό αυτό και το είχα σκεφτεί γιατί όταν πήγαινα και έκανα τις θεραπείες μου και τα χειρουργεία μου, όλοι με ρωτούσαν αν θα το κρύψω. Μου έλεγαν ακόμα, ότι πάρα πολλές γυναίκες που έχουν δημόσιο λόγο δεν το λένε. 

Αυτό δεν βοηθάει τις άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Θεώρησα ότι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού δεν είναι μια ροζ κορδέλα, είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ο λόγος που το είπα δεν ήταν για να μοιραστώ ότι αρρώστησα, αλλά θέλω να πω στις γυναίκες ότι το προλαμβάνουν και θεωρούσα ότι θα βοηθήσω, αν δημοσιοποιήσω τη δική μου ιστορία. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες οι οποίες μου έγραφαν: “το έχω αμελήσει, θα πάω να κάνω τη μαστογραφία μου”.

“Είμαι καλά! Θέλω να το τονίσω και δεν το είπα για να με λυπηθεί κανείς. Το είπα γιατί πρέπει όλες οι γυναίκες να προσέχουν”, ανέφερε η Μαριλού Ρεπαπή.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164