Μαριλού Ρεπαπή: Τα περιοδικά, η τηλεόραση, ο έρωτας και η μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση, προχώρησε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η δημοσιογράφος, Μαριλού Ρεπαπή, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο του μαστού.

Όπως έγραψε, όλη αυτή την περιπέτεια θέλησε να την περάσει αθόρυβα, έχοντας δίπλα της μόνο τα πολύ δικά της πρόσωπα και χωρίς να αφήσει ποτέ να φανεί τίποτα κατά την τηλεοπτική της παρουσία στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Ποια είναι όμως η Μαριλού Ρεπαπή;

Η Μαριλού Ρεπαπή είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ως συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή».

Στη συνέχεια, ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτριας για τα «InStyle» και «Nitro». Το 2008 μετακινήθηκε στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και την εκπομπή «ΟΛΑ» και δυο χρόνια μετά, το 2010 ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΒΡΑΔΥ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον ALPHA και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1. Ταυτόχρονα, παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του NitroRadio από το 2005 μέχρι το 2014, ενώ μέχρι τον Μάιο του 2015 ασκούσε και καθήκοντα Διευθύντριας Σύνταξης στο περιοδικό «Cosmopolitan»).  

Από το 2017, εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Star στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη για τις ανάγκες της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»

Πριν περίπου ένα χρόνο, μάλιστα, είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας και η σχέση της με τον υπεύθυνο των παραγωγών του τηλεοπτικού σταθμού Star, Νίκο Χριστοφόρου, με τους δυο τους, ωστόσο, να φροντίζουν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς να προκαλούν στιγμή.

Ο Νίκος Χριστοφόρου, άλλωστε, όπως αποκάλυψε στο κείμενό της, ήταν και το μεγάλο της στήριγμα στην περιπέτειά της, αλλά και εκείνος που ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να της ανακοινώσει τα αποτελέσματα της βιοψίας της. 

“Τρεις εβδομάδες αργότερα, που από τη δέκατη μέρα άρχισαν να περνάνε πολύ αργά, βασανιστικά, με μεγάλη αγωνία, με φώναξε ο Νίκος μου, το στήριγμά μου στη ζωή και σε όλο αυτό, στο γραφείο του να μου πει κάτι. Νόμιζα ότι ήταν για δουλειά. Δεν ήθελε να μου το πει από το τηλέφωνο. Είχε μιλήσει με τον γιατρό, τα αποτελέσματα της βιοψίας είχαν βγει”, έγραψε στην εξομολόγησή της η Μαριλού Ρεπαπή.

Προτεραιότητά της, όμως, παραμένει πάντα ο γιος της Πάνος.

«Τον έχω αφήσει να κάνει και τα λάθη του. Του έχω εμπιστοσύνη. Είναι ένα παιδί που έχει περάσει ένα διαζύγιο, όμως επειδή και ο μπαμπάς του είναι πολύ κουλ δεν έχει αντιδράσει άσχημα. Το διαχειριζόμαστε όλοι πολύ καλά», ανέφερε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη σχέση που έχει καταφέρει να αναπτύξει μαζί του.

Μεγάλη της αγάπη, ωστόσο, αποτελεί και ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, η δημοσιογράφος έχει παραδεχθεί πως έχει άπειρες ιστορίες να διηγηθεί από τις εξέδρες των γηπέδων, ενώ έχει χτυπήσει και το σήμα της αγαπημένης της ομάδας στο show.

Read More

And More