Marilyn Monroe: Βγαίνουν σε δημοπρασία οι σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες της!

Ήταν το σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του ’50 και σίγουρα η γυναίκα που πόθησαν πολλοί. Πώς ήταν όμως η Marilyn Monroe με τους θαυμαστές της; Ένας από τους πιο αφοσιωμένους και φανατικούς θαυμαστές της ντίβας δίνει την απάντηση και… βγάζει σε δημοπρασία 183 σπάνια και αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τη ζωή της και μιλά για το πως εκείνος και η ομάδα “Monroe Six” γνώρισαν την Marilyn!
Οι φωτογραφίες είναι από τη συλλογή του James Collins, μέλους της ομάδας «Monroe Six», ομάδας φανατικών θαυμαστών της που την ακολουθούσε στη Νέα Υόρκη. Η σταρ, μάλιστα, τους γνώριζε με τα ονόματά τους και τους έδινε πρόσβαση στη ζωή της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν γύρω στο ’50 στην Αμερική και σε αυτές βλέπουμε μεταξύ άλλων το περίφημο λευκό φόρεμα από την ταινία “Επτά χρόνια φαγούρα”.

Όπως αποκαλύπτει ο Collins, οι έξι φανατικοί θαυμαστές φωτογράφιζαν την Marilyn και έτρεχαν να εμφανίσουν τις φωτογραφίες τους σε πολλαπλά αντίγραφα για να έχουν όλοι από ένα.
“Σε μια εποχή πριν τη Google, το GPS και το TMZ και τα smartphones, οι πηγές μας για τις εμφανίσεις της Marilyn ήταν από το Variety Magazine μέχρι την hair stylist της. Η Marilyn μας ήξερε, τη θυμάμαι να είναι πάντα χαριτωμένη και φιλική”, αναφέρει και συμπληρώνει: “Δεν θέλαμε τίποτα άλλο από εκείνη εκτός από την ευκαιρία να τη φωτογραφίσουμε ή να πάρουμε ένα αυτόγραφό της- και συχνά μας υπέγραφε τις φωτογραφίες που της είχαμε βγάλει την προηγούμενη μέρα”.

Η δημοπρασία θα διαρκέσει 12 ημέρες, διοργανώνεται από τον οίκο Heritage Auctions του Ντάλας και η τιμή εκκίνησης είναι τα 400 δολάρια. Aναμένεται ωστόσο να πιάσουν πολύ μεγαλύτερη τιμή.

Read More

And More