Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Ο γάμος στη Σκιάθο, η ανακοίνωση του χωρισμού και η τελευταία κοινή εμφάνιση

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν στην προσωπική του ζωή, ο Δημοσθένης Πέππας και η Μαρίνα Ασλάνογλου μετά από 8 χρόνια γάμου. 

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του, έχοντας διαρκώς βασική προτεραιότητα την ομαλή μετάβαση του γιου τους στη νέα αυτή καθημερινότητα.

«Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας», ανέφερε μεταξύ άλλων, με δήλωσή της η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δημοσθένης Πέππας – Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γάμος στη Σκιάθο

Τον Ιούνιο του 2016 η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σκιάθο. Η τελετή έγινε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη που είναι φίλες της νύφης και αλλά και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή που είναι φίλος του γαμπρού.

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε νυφικό σε λιτή γραμμή, ενώ αμέσως μετά είχε ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι σε γνωστό beach bar του νησιού, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι χόρεψαν δίπλα στην παραλία με τους νεόνυμφους.

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και η γέννηση του γιου της

Το 2018 ο Δημοσθένης Πέππας και η Μαρίνα Ασλάνογλου γίνονται γονείς ενός αγοριού. Η γνωστή ηθοποιός από τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα, μέχρι και σήμερα, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία της εξωσωματικής αλλά και το δύσκολο διάστημα που πέρασε…

«Έχασα δέκα κιλά, είχα πάρει βάρος από τις τρεις εξωσωματικές προσπάθειες. Πολλές ορμόνες και φάρμακα, ο γιατρός μού είχε πει ότι θα αργήσω να επανέλθω. Ήρθε ο κορονοϊός και δεν είχαμε δουλειά, ο μεταβολισμός μου δεν είχε ξεμπλοκάρει μέχρι που αποφάσισα να προσέχω συστηματικά και πήρε μπρος. Πολλές γυναίκες κρύβουν τις εξωσωματικές, το θεωρούν ταμπού», είχε αναφέρει η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Mega.

Όσο για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Aslanoglou (@marina_aslanoglou_official)

Δημοσθένης Πέππας – Μαρίνα Ασλάνογλου: Η τελευταία εμφάνιση πριν την είδηση του χωρισμού τους

Τον περασμένο Οκτώβρη, ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στο Σύγχρονο Θέατρο όπου και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Σκηνές από ένα γάμο» στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία κοινή δημόσια έξοδος για το ζευγάρι, αφού τέσσερις μήνες μετά η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας ανακοίνωσαν το τέλος του γάμο τους, μετά από 8 χρόνια.

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More