Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: στη Σκιάθο για τις προετοιμασίες του γάμου τους!

Είναι στα καλύτερά τους και μια εβδομάδα πριν το γάμο τους η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο αρραβωνιαστικός της Δημοσθένης Παππάς βρίσκονται στη Σκιάθο για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο γάμος τους θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουνίου στην εκκλησία Αγίας Παρασκευής στο πανέμορφο νησί των Σποράδων.

Κουμπάρου του ζευγαριού θα είναι η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη από τη μεριά της νύφης και ο κολλητός φίλος του γαμπρού, ο δικηγόρος Χρήστος Καραμανλής. Όσο για τους καλεσμένους τους; Θα είναι συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης και δεν θα ξεπερνούν τα 250 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η νύφη θα φορέσει νυφικό του οίκου Miltos Couture σε λευκό χρώμα και απλή γραμμή και παπούτσια που σχεδίασαν για εκείνη στον οίκο Makris. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει μεγάλο party στο beach bar “Bananistas”.

Τέλος, το ζευγάρι θα μείνει στο νησί και μετά το γάμο για το ταξίδι του μέλιτος και θα κάνει μικρές εξορμήσεις με το σκάφος σε γύρω νησιά.

Read More

And More