Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Το album του γάμου τους στη Σκιάθο!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου, στην όμορφη Σκιάθο! Καλεσμένοι ήταν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς που ταξίδεψαν μέχρι τις Σποράδες για να ζήσουν μαζί με την ηθοποιό και τον γνωστο ποινικολόγο αυτή την όμορφη στιγμή! Το TLIFE βρέθηκε στο νησί για να σου μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Η τελετή έγινε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη που είναι φίλες της νύφης και αλλά και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή που είναι φίλος του γαμπρού.


Οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν στην στολισμένη εκκλησία λίγο πριν τις 19:00


Ο γαμπρός με μπλε κοστούμι περίμενε υπομονετικά τη νύφη μαζί με τους κουμπάρους

Η Μαρίνα έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό του οίκου Miltos Couture το οποίο συνδύασε με παπούτσια που σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη από τον οίκο Makris.


Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχίαΜετά την τελετή ακολούθησει πάρτι στο beach bar “Bananistas” όπου οι νιόπατροι διασκέδασαν μαζί με τους καλεσμένους τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ζευγάρι θα παραμείνει στο νησί -το οποίο είναι η γενέτειρα του γαμπρού- και τις επόμενες μέρες για το ταξίδι του μέλιτος, ενώ θα κάνει και μικρές εξορμήσεις με το σκάφος σε γύρω νησιά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More