Μαρίνα Γιώτη: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τον σύζυγό της στο πλευρό της! [pics]

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω και να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.  Η γνωστή συγγραφέας  μετά τα επιτυχημένα βιβλία της σειράς «Παραμύθια… αλλιώς! Σκουφοκοκκινίτσα, Ρεβιθοκοντούλης» και «Δυο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα», που τόσο αγαπήθηκαν από τα παιδιά, ξεκινάει για μια περιπέτεια στη καρδιά των Χριστουγέννων και αναρωτιέται «Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη;».

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε με έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση και δεκάδες παιδικές φωνούλες στο Sunny Sports Club στα βόρεια προάστια με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα της Μαρίνα Γιώτη να δίνουν το «παρών». Ανάμεσα τους φυσικά ήταν και ο σύζυγός της Συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Ακόμη, στη μαγική εκδήλωση που ήταν φυσικά αφιερωμένη στα παιδιά βρέθηκαν : η Ζωή Κρονάκη, η Αλεξάνδρα Αυγερινού από τις εκδόσεις Διόπτρα, ο Κώστας Τσολάκης, ο Simone Arnaboldi, ο Δημήτρης Γεροδήμος και πολλοί ακόμη!

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα:

Δύο όψεις μιας ιστορίας σε ένα βιβλίο.

Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Φάνης ο Μπούφος είναι αποφασισμένος να λύσει ακόμα ένα μυστήριο, ίσως το μεγαλύτερο των παιδικών μας χρόνων, και μάλιστα πρέπει να το κάνει σε μία μόλις νύχτα! Τι τρέχει με αυτόν τον Αϊ-Βασίλη; Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει; Και αν υπάρχει πώς προλαβαίνει ένας άνθρωπος, έστω και με ιπτάμενους ταράνδους, να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του πλανήτη σε ένα βράδυ; Και έτσι… γεματούλης που είναι, πώς περνάει μέσα από την καμινάδα; Kαι το άλλο; Πού ξέρει ποιος είναι καλός και ποιος όχι; Η νύχτα των Χριστουγέννων έφτασε και ο Φάνης δεν θα την αφήσει να περάσει έτσι! Πρέπει να μάθουμε επιτέλους την αλήθεια.

Γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, αλλά και δυο όψεις τα νομίσματα…

Δες φωτογραφίες:

Κώστας Κρομμύδας, Μαρίνα Γιώτη, Δημήτρης Γεροδήμος

Κώστας Κρομμύδας, Simone Arnaboldi

Μαρίνα Γιώτη, Αλεξάνδρα Αυγερινού, Παπαδόπουλος,  Ζωή Κρονάκη

Αλεξάνδρα Αυγερινού, Κώστας Τσολάκης, Μαρίνα Γιώτη, Ζωή Κρονάκη

Κώστας Κρομμύδας, Simone Arnaboldi, Κωνσταντίνος Μητροβγένης

Μαρίνα Γιώτη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More