Μαρίνα Πατούλη: 10+1 φορές, που δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες με τον Γιώργο Πατούλη στα social media

Αναμφισβήτητα, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για πολλά χρόνια για αυτό και κανείς δεν περίμενα πως θα έρθει η μέρα που ο γάμος τους θα περάσει μια τόσο σοβαρή κρίση. Η αποκάλυψη της είδησης έπεσε σαν βόμβα. 

Έπειτα από 35χρόνια κοινής πορείας, ο γάμος του ζευγαριού περνά μια δοκιμασία.. Η Μαρίνα Πατούλη, ανοίγοντας την καρδιά της στο TLIFE την Παρασκευή 19/3, αποκάλυψε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο γάμο της και εξομολογήθηκε ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι ο άνθρωπος της ζωής και ότι παραμένει στο σπίτι της, τιμώντας έτσι τον γάμο τους. (Διάβασε εδώ όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στο TLIFE)

Η έκταση που πήρε το θέμα δημιούργησαν έντονη συναισθηματική φόρτιση στην Μαρίνα Πατούλη που σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά επέστρεψε σπίτι της προκειμένου όπως είπε να βρίσκεται δίπλα στο ανήλικο παιδί της. 

Και ενώ ο Γιώργος Πατούλης αποφεύγει να μιλά για το ζήτημα, εκείνη το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως ο Περιφερειάρχης εδώ και 2,5 μήνες έχει διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζει καν που μένει. (διάβασε εδώ όλα όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη)

Σε όλες τις δηλώσεις της όμως, η Μαρίνα Πατούλη δεν ξεχνά να τονίζει πως ο Γιώργος Πατούλης ήταν και παραμένει ο άντρας της ζωής της. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που αποδεικνύεται και από τον τρόπο που η ίδια εκφραζόταν για αυτόν μέσα από τα social media δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στις οποίες ο έρωτας και ο θαυμασμός που έτρεφε για εκείνον ήταν ολοφάνερα.

Read More

And More