Μαρίνα Πατούλη: Απαστράπτουσα στο πλευρό του συζύγου της στα εγκαίνια της «έξυπνης πλατείας» στο Μαρούσι!

Ντυμένη στα λευκά έκοψε την κορδέλα για τα εγκαίνια της  «έξυπνης πλατείας» στον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι η Μαρίνα Πατούλη με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Το ζευγάρι μετά την απόδραση στο Μονακό και το Μιλάνο επέστρεψε στην Ελλάδα και στις υποχρεώσεις του, με τον Γιώργο Πατούλη να εγκαινιάζει  ένα από τα μεγαλύτερα έργα εδώ και καιρό στον Δήμο Αμαρουσίου.

Το έργο, έγινε στην πλατεία Ευτέρπης, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, όπου πλέον πρόκειται για μια «έξυπνη πλατεία», που συνδυάζεται με ένα σύγχρονο υπόγειο γκαράζ, χωρητικότητας 300 θέσεων. Στόχος, όπως είπε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, κατά την εκδήλωση των εγκαινίων, είναι η μεν πλατεία να αποτελέσει σημείο αναφοράς και τοπόσημο του Μαρουσίου και το δε πάρκινγκ να εκτονώσει το έντονο πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στην εμπορική περιοχή.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε αίτημα των κατοίκων για περισσότερα από 25 χρόνια, οπότε είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία του ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου. Για την υλοποίησή του ξεπεράσθηκαν εμπόδια που δημιουργήθηκαν από αλλεπάλληλες προσφυγές, οι οποίες κερδήθηκαν από τη νομική ομάδα του δήμου.

Τα εγκαίνια έγιναν χθες με την Μαρίνα Πατούλη να κλέβει φυσικά της εντυπώσεις συνοδεύοντας τον σύζυγό της και τον γιό τους Αλέξανδρο στην εκδήλωση. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στα Social media γράφοντας: «Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Κυρίλλου και της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού. #giorgospatoulis #UnescoVP».

Η Μαρίνα Πατούλη με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Νίκο Παπαδάκη

Read More

And More