Μαρίνα Πατούλη: Εκπλήρωσε το τάμα της στην Αγία Μαρίνα Εκάλης! [pics]

Μαρίνα Πατούλη: Εκπλήρωσε το τάμα της στην Αγία Μαρίνα Εκάλης! [pics] | tlife.gr

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές με τις φίλες της και τώρα επέστρεψε στην Αθήνα για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά της, την ονομαστική της εορτή. Ο λόγος για την Μαρίνα Πατούλη που δεν θα μπορούσε να περάσει αυτές τις μέρες μακριά από τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη και τον γιο τους Αλέξανδρο.

Η σύζυγος του νέου περιφερειάρχη Αττικής , μάλιστα, ανήμερα της γιορτής της εκπλήρωσε και το τάμα της στην Αγία Μαρίνα, ακολουθώντας τη λιτάνευση της εικόνας στην εκκλησία της Εκάλης. Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και αγαπημένα πρόσωπα, η κα Πατούλη παρέθεσε και δείπνο μετά την περιφορά της εικόνας και τη λειτουργία.

Η ίδια μοιράστηκε μέσω Facebook μερικές εικόνες από τη χθεσινή βραδιά και έγραψε χαρακτηριστικά: «Όπως κάθε χρόνο εκπληρώνοντας το προσωπικό μου τάμα στην Αγία Μαρίνα, ακολουθήσαμε οικογενειακώς μαζί με πλήθος κόσμου τη λιτάνευση της ιερής εικόνας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμή της Πολιούχου Αγίας Μαρίνας. Η πίστη καθοδηγεί τις ζωές μας, αποτελεί βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές και μεταδίδει το μυστικό της εσωτερικής δύναμης για την κατάκτηση των στόχων κ τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής! Χρόνια πολλά!».

Στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά!

READ more