Μαρίνα Πατούλη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της στην προεκλογική του ομιλία!

Μαρίνα Πατούλη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της στην προεκλογική του ομιλία! | tlife.gr

Marina is back! Η Μαρίνα Πατούλη δεν σταματά να στηρίζει τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη ενόψει του β’ γύρου των εκλογών. Ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου (έχοντας ήδη ένα προβάδισμα από την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών) μπαίνει δυναμικά στη «μάχη» για την περιφέρεια αντιμετωπίζοντας την Ρένα Δούρου.

Με τον συνδυασμό Νέα Αρχή, ο Γιώργος Πατούλης έχει ως στόχο την Περιφέρεια Αττικής και φυσικά έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη και τον γιο τους.

Χθες μάλιστα, ο Γιώργος Πατούλης έδωσε την κεντρική του ομιλία στην Πλατεία Κλαθμώνος και τις εντυπώσεις φυσικά έκλεψε η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια ανέβασε στα social media φωτογραφίες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή πρέπει να δώσουμε ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον #giorgospatoulis για την Περιφέρεια Αττικής!».

Ενώ, και ο Γιώργος Πατούλης έστειλε το δικό του μήνυμα: «Σε λίγα 24ώρα οι πολίτες καλούνται για δεύτερη φορά, να μας δώσουν τη δύναμη και να μας εμπιστευτούν προκειμένου να φέρουμε την κανονικότητα στην Αττική!  Τα προβλήματα είναι μεγάλα αλλά οι δυνατότητες μας είναι μεγαλύτερες!  Την Κυριακή συμμετέχουμε μαζικά! Δίνουμε τις απαντήσεις μας σε αυτούς που κράτησαν την Αττική στο χτες! Κάνουμε τους κατοίκους της Αττικής, Υπερήφανους Ξανά!».

 

READ more