Μαρίνα Πατούλη: Grande εμφάνιση στα εγκαίνια της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας!

Τα εγκαίνια της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού χώρου. Μετά την καραντίνα, το Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» πήρε και πάλι ζωή και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Τα εγκαίνια που είχαν αναβληθεί λόγω των συνθηκών για τον κορονοϊό έγιναν τελικά χθες το βράδυ παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Μητροπολίτη κ. κ. Κύριλλου των Υπουργών Μάκη Βορίδη, Νίκη Κεραμέως, Κωστή Χατζηδάκη, Γιώργου Κουμουτσάκου,  Άδωνι Γεωργιάδη των βουλευτών Θόδωρου Ρουσόπουλου, Γιώργου Κερίδη, Κώστα Ζαχαριάδη, του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ,της Αντιπεριφερειάρχου Λουκίας Κεφαλογιάννη και πολλών ακόμη.

Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμη φορά η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, η εντυπωσιακή Μαρίνα Πατούλη. Επιλέγοντας ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα και high heels πέδιλα η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στα εγκαίνια τις έκθεσης και τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

«Στα εγκαίνια τις 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την ευέλικτη και ασφαλή προσαρμογή στις νέες συνθήκες που επέβαλε ο covid 19», έγραψε στα social media και ανέβασε φωτογραφίες από τη βραδιά.

 

Read More

And More