Μαρίνα Πατούλη: Grande εμφάνιση στα ροζ στην ορκωμοσία της στο Δήμο Αμαρουσίου! [pics]

Μπορεί ο Γιώργος Πατούλης να είναι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, η σύζυγός του όμως Μαρίνα Πατούλη δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τα κοινά. Έτσι, στις δημοτικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου και φυσικά εκλέχθηκε από τους δημότες της περιοχής της. Έτσι,  το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής στο Μαρούσι και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Επιλέγοντας ένα outfit σε ροζ χρώμα η Μαρίνα Πατούλη δεν θα μπορούσε να μην συγκεντρώσει για μια ακόμη φορά πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Η κα Πατούλη επέλεξε ένα midi φόρεμα σε baby pink απόχρωση που είχε one shoulder σχέδιο και ruffle detail και το συνδύασε με classic λευκές γόβες και διακριτικά χρυσά κοσμήματα.

Έχοντας μάλιστα και στο πλευρό της, τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, η νέα δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ευχαριστεί τον κόσμο που την στήριξε.

Ο νέος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη στην τελετή ορκωμοσίας

Η ίδια μάλιστα, λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media: «Αναλαμβάνω τα νέα καθήκοντά μου με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη που με τίμησε με την ψήφο του και με γνώμονα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη τους. Θα εργαστώ με υπευθυνότητα και εντιμότητα με στόχο να προωθήσω το συλλογικό όφελος και συμφέρον της πόλης μας. Αξιοποιώντας τη θετική παρακαταθήκη που παραλαμβάνει η νέα διοίκηση και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ας εργαστούμε όλοι μαζί για μία πόλη ακόμη πιο αλληλέγγυα, ακόμη πιο φιλική και ανθρώπινη. Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους. Καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση κατά την άσκηση των καθηκόντων της».

Δες φωτογραφίες:

Και φυσικά η Μαρίνα Πατούλη ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς!

 

Read More

And More