Μαρίνα Πατούλη: Μεγάλο party για τη γιορτή της με διάσημους φίλους! [pics]

Με ένα μεγάλο πάρτυ στα βόρεια προάστια γιόρτασε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής η Μαρίνα Πατούλη. Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη και τον γιο τους Αλέξανδρο υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους της από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς και διασκέδασε ως αργά το βράδυ.

Επιλέγοντας ένα λευκό μακρύ δαντελένιο φόρεμα – υπερπαραγωγή (όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε) η Μαρίνα Πατούλη ήταν η καλύτερη οικοδέσποινα και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους καλεσμένους της. Στο party που οργάνωσε με αφορμή τη γιορτή της βρέθηκαν ο Μάκης Βορίδης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Κωστής Χατζηδάκης με την σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Νίνα Βλάχου, ο Νίκος Παπαδάκης και πολλοί ακόμη.

Την μεγαλύτερη έκπληξη όμως, για την Μαρίνα Πατούλη την έκανε ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης. Το ζευγάρι πριν τη βραδινή έξοδο βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο και μετά απόλαυσε αγκαλιά όλο το βράδυ, με τον δήμαρχο Αμαρουσίου να στέλνει μέσα από τα social media το πιο τρυφερό μήνυμα αγάπης για την καλή του!

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Πατούλης, Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη με τον γιο της Αλέξανδρο

Με τον Μάκη Βορίδη

Το ζευγάρι με την Μιλένα Αποστολάκη

Με τον Νίκο Παπαδάκη

Χάρης Τσιμογιάννης, Γιώργος Πατούλης, Νίνα Βλάχου

Έλενα Κοσσυβάκη, Αλέξανδρος Πρίνος

Ζωή Ράπτη, Μαρίνα πατούλη, Γιώργος Πατούλης, Αναστασία Χρόνη, Μαίρη Χέλμη

Κωστής Χατζηδάκης, Πόπη Καλαϊτζή

Πόπη Καλαϊτζή, Μιλένα Αποστολάκη, Γιάννης Νικολαράκος, Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Read More

And More