Μαρίνα Πατούλη: Μένει σπίτι και μαγειρεύει για την οικογένειά της! [pics]

Μπορεί μέχρι πρότινος το πρόγραμμά της να ήταν αρκετά φορτωμένο με επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, αυτές τις μέρες της καραντίνας, όμως, λόγω  του κορονοϊού, η Μαρίνα Πατούλη περνά πολλές ώρες στο σπίτι. Τόσο εκείνη, φυσικά, ως δημοτική σύμβουλος, όσο και ο σύζυγός της και περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, αναγκάζονται να μετακινούνται ακόμη και στην καραντίνα για να ασκήσουν  τα καθήκοντά τους, ωστόσο, αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και της κυβέρνησης.

Αυτός, λοιπόν, ο εγκλεισμός στο σπίτι ήταν και μια ευκαιρία, για να μας δείξει η κα Πατούλη, το ταλέντο της στη μαγειρική. Η ίδια, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, αγαπά να φροντίζει τον σύζυγό της και τον γιο τους Αλέξανδρο και κάνει τα πάντα για αυτούς. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, τους ετοίμασε μερικές από τις σπεσιαλιτέ της και φυσικά μοιράστηκε και τις δημιουργίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν φυσικά το homemade γλυκό για την οικογένειά της, η τέλεια πάβλοβα που έφτιαξε για την οικογένειά της. Η Μαρίνα Πατούλη έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το γλυκό της:  «Έτοιμο το επιδόρπιο για σήμερα ….σπιτική Πάβλοβα», έγραψε και επισήμανε πως… λατρεύει τη ζαχαροπλαστική.

Και οι σπιτικές δημιουργίες δεν σταματούν εδώ…

Read More

And More