Μαρίνα Πατούλη: Όσα λέει στο T-live μετά τη διάγνωση για δεύτερη φορά με κορονοϊό

Η Μαρίνα Πατούλη νοσεί δεύτερη φορά με κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Η Μαρίνα Πατούλη το περνά με ήπια συμπτώματα, όπως λέει στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το ’22 μπήκε με ποδαρικό της μετάλλαξης του covid. Οφείλω να πω ότι επειδή είχα νοσήσει πριν κάποιους μήνες και είχα κάνει και τα εμβόλια, το περνάω πολύ ομαλά» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στο T-live και συνεχίζει: «Την πρώτη του μηνός ξύπνησα με πόνο στα κόκκαλα κτλ. Τέλος πάντων, είχα τα πρώτα συμπτώματα».

Η ίδια δεν είχε εμβολιαστεί με την τρίτη δόση λόγω των αντισωμάτων που είχε από τη νόσησή της. «Την τρίτη δόση θα την έκανα στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχα αντισώματα, είχα κάνει τη δεύτερη δόση πριν από έναν μήνα και οι γιατροί μου είχαν πει να μην επισπεύσω την τρίτη» λέει στο T-live και εξομολογείται αναφορικά με τα συμπτώματά της: «Είμαι πολύ καλά, καμία σχέση με ό,τι είχα περάσει την προηγούμενη φορά. Εξάλλου είναι πολύ πιο απλό, είναι σαν μία απλή γρίπη».  

Η Μαρίνα Πατούλη περνά την καραντίνα μαζί με μία φίλη της, όπως σημείωσε στο T-live. «Παρότι είναι η ασθένεια της μοναξιάς, επειδή ήταν και η φίλη μου εδώ από την προπαραμονή, το θεωρήσαμε καλό να μη φύγει οπότε το περνάμε από κοινού. Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του για να μην κολλήσει».

Η Μαρίνα Πατούλη συμβουλεύει τους πάντες να εμβολιαστούν!

Read More

And More