Μαρίνα Πατούλη: Πέρασε το Πάσχα με τον γιο της – Οι φωτογραφίες από το πασχαλινό τραπέζι

Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για τη Μαρίνα Πατούλη, καθώς είναι το πρώτο μετά από πολλά χρόνια που δεν περνάει με τον Γιώργο Πατούλη. Ο γάμος του γνωστού ζευγαριού περνάει μια μεγάλη κρίση τους τελευταίους μήνες και έτσι οι δυο τους ζουν χωριστά.

Την Κυριακή του Πάσχα η Μαρίνα Πατούλη απόλαυσε το γεύμα της μαζί με τον γιο τους αλλά και αγαπημένους φίλους. Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο, όλη η παρέα τσούγκρισε τα αυγά της και νικητής της μονομαχίας στέφθηκε ο γιος της, Αλέξανδρος.

Η πρόεδρος Δικτύου SDG 17 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μαζί με τον πολυαγαπημένο μοναχογιό της, μετά τη νίκη του και έγραψε:

“Στο Πασχαλινό τραπέζι νικητής ο γιος μου στο καθιερωμένο τσούγκρισμα!!! Και του χρόνου με αγάπη, υγεία και λατρεμένες οικογένειες που έχουμε πορευθεί μαζί με τα παιδιά μας! Χρόνια πολλά”.

Δες τις φωτογραφίες:

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164