Μαρίνα Πατούλη: Στα λευκά δίπλα στον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών! [pics]

Μαρίνα Πατούλη: Στα λευκά δίπλα στον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών! [pics] | tlife.gr

Στη «μάχη» των εκλογών ρίχτηκε την Κυριακή η οικογένεια του Γιώργου Πατούλη. Ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου έθεσε υποψηφιότητα για τις περιφερειακές εκλογές, όπου και πέρασε μπροστά από την Ρένα Δούρου (το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στον δεύτερο γύρω των εκλογών) και φυσικά από το πλευρό του δεν έλειψε η σύζυγός του.

Η Μαρίνα Πατούλη –που και εκείνη ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι-  δεν έφυγε λεπτό από κοντά του και τον στήριξε σε όλα. Αργά το βράδυ την  Κυριακής, μάλιστα, συνόδευσε τον σύζυγό της και στις πρώτες δηλώσεις στις κάμερες, με αφορμή το ξεκάθαρο προβάδισμά του στη «μάχη» της περιφέρειας.

Ντυμένη στα λευκά, η κα Πατούλη, όπως καταλαβαίνεις τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας, όσον κι αν προσπάθησε να σταθεί διακριτικά στο πλευρό του συζύγου της.

Όσο, για τον Γιώργο Πατούλη; Ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Με κείμενό του μάλιστα, στο Facebook ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και δήλωσε έτοιμος για την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής!

«Σήμερα έγινε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κάνουμε μια Νέα Αρχή στην Αττική.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Αττικής, για τη μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη τους.

Το καθαρό προβάδισμα που μας έδωσαν, μας γεμίζει αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση , ενόψει της αναμέτρησης ‪της επόμενης Κυριακής.

Όμως δεν εφησυχάζουμε. ‪Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να φέρουμε οριστικά την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια.

Για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Για να βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας, παρακμής κι αλαζονείας. Για να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά.

Ενωμένοι.

Για να κάνουμε ξανά υπερήφανους τους πολίτες της Αττικής.

Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα τους και να τους διαβεβαιώσω ότι στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα επιδιώξω μια έντιμη συνεργασία με όλους.

Με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή. Προχωράμε για μία Νέα Αρχή για την Αττική μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Intime

READ more