Μαρίνα Πατούλη: Το άλμπουμ των διακοπών της στη Μύκονο – Οι εμφανίσεις και το ζεϊμπέκικο που συζητήθηκε

Οι Έλληνες celebrities μετά από δύο χρόνια πανδημίας, έζησαν και πάλι το Πάσχα σε κανονικούς ρυθμούς.

Πολλοί επέλεξαν να επισκεφθούν  τα χωριά τους, ενώ οι αρκετοί ταξίδεψαν σε κάποιο νησί, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα.

Μεταξύ αυτών που ταξίδεψαν σε νησιά, ήταν και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία πέρασε το πρώτο της Πάσχα ως διαζευγμένη από τον Γιώργο Πατούλη, στη Μύκονο μαζί με αγαπημένους της φίλους.

Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece αποκάλυψε την εξόρμησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τις εξόδους της στο νησί των ανέμων.

 

Κατά τη παραμονή της στο νησί, απαθανατίστηκε και από τον φωτογραφικό φακό, σε χαλαρές στιγμές, να απολαμβάνει τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις, κάτι που έκανε για μία ακόμη φορά!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Το βράδυ της Ανάστασης μάλιστα, φορώντας κοντό ροζ πουπουλένιο φόρεμα και ασορτί μπότες, τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω της. Η Μαρίνα Πατούλη παρακολούθησε την Ακολουθία μαζί με τους επισήμους.

Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram και συζητήθηκε αρκετά, τη βλέπουμε να χορεύει ζεϊμπέκικο με μοναδικό τρόπο, με την παρέα της να την αποθεώνει.

«Οι φίλοι μας αποτελούν τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη της ζωής μας!!!Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες που γιορτάζουν σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Μαρίνα Πατούλη – Αχώριστη από τον Βλάσση Χολέβα

Λίγο πριν την αναχώρησή της από τη Μύκονο, η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε νέες φωτογραφίες στο instagram, από τις οποίες ξεχώρισε το στιγμιότυπο, δίπλα στον Βλάσση Χολέβα.

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…» είχε παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαρίνα Πατούλη για τον Βλάσση Χολέβα.

 

Read More

And More