Μαρίνα Πατούλη: Χαμογελά ξανά μετά την κρίση στον γάμο της με τον Πατούλη – “Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε…”

Η Μαρίνα Πατούλη βιώνει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς όπως έχει δηλώσει η ίδια ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη περνά σοβαρή κρίση. Η γοητευτική φιλόλογος έκανε την περασμένη Τετάρτη την πρώτη δημόσια εμφάνισή της και εμφανώς καταβεβλημένη μίλησε στις κάμερες για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια παλιά της φωτογραφία όπου ποζάρει χαρούμενη. Η ίδια ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που της συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή και υπόσχεται ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα!

“Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!” έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Read More

And More