Μαρίνα Βερνίκου: Ξεκαθαρίζει για τον άνδρα που διέκοψε παράσταση στο Θέατρο Νέου Κόσμου – «Δεν είναι μέλος της οικογένειάς μου»

Ένας έντονος σάλος προκλήθηκε την περασμένη Πέμπτη 16/3 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, όταν ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος – Κωνσταντίνος Βερνίκος κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο Στομάχι» απηύθυνε προς τους ηθοποιούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα, το όνομα της Μαρίνας Βερνίκου ενεπλάκη στην υπόθεση, η οποία μέσα από δηλώσεις της στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία συγγένεια με τον εφοπλιστή που προκάλεσε το φραστικό επεισόδιο.

«Όχι δεν είναι μέλος της οικογένειάς μου και δεν τον ξέρω. Κανένας από τον στενό μου οικογενειακό κύκλο δεν τον γνωρίζει, κανένας δεν τον ξέρει! Κι εμείς όλοι Βερνικοί ξέρουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια που ξέρουμε ο ένας τον άλλον» είπε αρχικά η Μαρίνα Βερνίκου.

 

Στην ερώτηση, για το αν της έκανε εντύπωση που υπάρχει κάποιος, ο οποίος φέρει αυτό το όνομα και ασχολείται και με τα ναυτιλιακά, η Μαρίνα Βερνίκου απάντησε: «Καταρχήν δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό! Ούτε ξέρω αν είναι αλήθεια το όνομα του, ούτε ξέρω αν όντως ασχολείται σε αυτόν τον τομέα».

Read More

And More