Μαρινέλλα - Αντώνης Ρέμος: Δεν θα πιστεύεις σε ποιο σημείο του πλανήτη συνάντησαν γνωστό τραγουδιστή! [pics]

Μαρινέλλα – Αντώνης Ρέμος: Δεν θα πιστεύεις σε ποιο σημείο του πλανήτη συνάντησαν γνωστό τραγουδιστή! [pics] | tlife.gr

Όπως περιγράφει πολύ εύστοχα ο Χάρης Βαρθακούρης ο κόσμος είναι πολύ μικρός… Έτσι ο γνωστός τραγουδοποιός συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο και την μεγάλη μας τραγουδίστρια Μαρινέλλα, όχι κάπου στην Ελλάδα ή στην Αθήνα όπως θα ήταν λογικό, αλλά σε ένα αεροδρόμιο των Η.Π.Α.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα βρίσκονται σε περιοδεία σε Αυστραλία Καναδά και Αμερική και ο Χάρης που ταξίδεψε στην Αμερική τους συνάντησε στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας. Με το γνωστό του χιούμορ μάλιστα ο τραγουδιστής έγραψε για την όμορφη και αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τους δυο τραγουδιστές

«ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Και που λέτε, κατεβαίνω από το αεροπλάνο και η πρωτη μου δουλειά είναι να πάω τουαλέτα. Έτσι όπως περιμένω να νίψω τας χείρας μου, ακούω ελληνικά. Γυρίζω και βλέπω τον θείο Αντώνη!! Ε, ότι θα συναντιόμασταν σε τουαλέτες, σε αεροδρομιο, στο εξωτερικό, δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ.
Αγκαλιές, φιλιά, κτλ…και μου λέει: κάτσε σου έχω κι άλλη έκπληξη. Βγαίνουμε έξω, περπατάμε λίγα μέτρα και εκεί βλέπω τη θεία Μαρινέλλα!!! Νέες αγκαλιές και φιλιά αλλά και μια αναμνηστική φωτογραφία για να θυμόμαστε αυτή τη συνάντηση και πόσο μικρός είναι ο κόσμος»!

READ more