Μαρινέλλα – Κ. Χατζής: Ξανά μαζί! Δες ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στο Παλλάς

Τριάντα έξι χρόνια μετά από την ιστορική τους συνάντηση, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες η Μαρινέλλα και o Κώστας Χατζής, ερμηνεύουν ξανά το «Ρεσιτάλ», για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο Παλλάς με όλα τα τραγούδια που μάγεψαν το κοινό και ηχογραφήθηκαν σε έναν από τους πιο εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών. Πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz τους τίμησαν με την παρουσία τους! Εκεί ήταν και το TLIFE!

Οι δύο τραγουδιστές είχαν δώσει την ίδια παράσταση το Μάρτιο του 1976 στη μπουάτ «Σκορπιός» , ενώ οι θαμώνες της ήταν οι μοναδικοί προνομιούχοι που έζησαν από κοντά και ένιωσαν την συγκίνηση από την προσπάθεια των δύο καλλιτεχνών να εξαντλήσουν όλα τα αποθέματα της καλλιτεχνικής τους ευαισθησίας για ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου.

Η βραδιά ξεκινάει με τον Χατζή, που με την κιθάρα του ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το “Θυμάμαι”, το “Δεν είμ’ εγώ”, το “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…”. Στη συνέχεια τον συναντάει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, αποδίδει επιτυχίες όπως “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, “Σ’αγαπώ “, “Κι’ ύστερα”, “Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε” και πολλά άλλα ανάμεσα τους και το “Η αγάπη όλα τα υπομένει…”

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα ερμηνεύουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση κλείνει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Δες ποιοι διάσημοι απόλαυσαν την όμορφη βραδιά στο Παλλάς!


Γιώργος Κατσαρός


Πασχάλης Αρβανιτίδης με την σύζυγό του Αλίκη


Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του


Γιώργος Παπαδάκης με την σύζυγό του


Ζωή Λάσκαρη – Κάτια Δανδουλάκη


Μάρα Θρασυβουλίδου – Γιώργος Νιάρχος


Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του


Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστυ Τσολακάκη


Νατάσα Θεοδωρίδου


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Φωτεινή Δάρρα


Ελπίδα – Τάκης Ζαχαράτος


Τάνια Τρύπη

Read More

And More