Μαρινέλλα: Πρεμιέρα για τη σπουδαία τραγουδίστρια, μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα μετά την περιπέτεια υγείας της – Φωτογραφίες

Η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησαν την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη τους, με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα καθιερωμένα! Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Στέλιος Διονυσίου για να ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η πρεμιέρα τους πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27/12 μετά την αναβολή μερικών εβδομάδων που είχε πάρει, εξαιτίας μιας σοβαρής περιπέτειας υγείας που πέρασε η σπουδαία ερμηνεύτρια. Η Μαρινέλλα τα έδωσε όλα και αποθεώθηκε από τους θαμώνες που το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου επέλεξαν να διασκεδάσουν μαζί της!

Η Μαρινέλλα αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της. To ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, μιας τόσο ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, στάθηκε αδύνατο να μην συγκινήσει την Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της και πάντα ήθελε να συναντηθεί μαζί της καλλιτεχνικά, βλέποντας πάνω της πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More