Μαρίνος Κόνσολος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Να το βράσω το ταλέντο αν δεν ξέρεις να συμπεριφερθείς»

Ο Μαρίνος Κόνσολος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το φιλί που έδωσε με την Ελένη Δήμου στα live του J2US.

«Αυτό το φιλί… Δεν το περίμενε η Ελένη Δήμου. Το είχα σκεφτεί εγώ χωρίς βέβαια να το έχω “κλείσει” ότι θα το κάνω. Ήθελα να δω όλη την ενέργεια του act εκείνο το βράδυ. Της έριχνα σπόντες στη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν το περίμενε αλλά χάρηκα που το αντιμετώπισε όπως το είχα στο μυαλό μου, σαν ένα μέρος του act» είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Στη συνέχεια μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου και τον Δημήτρη Λιγνάδη που είχε υπάρξει καθηγητής του.

«Γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον είχα τρία χρόνια καθηγητή στη δραματική του Εθνικού. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, ξέρω ότι θα πράξει το σωστό. Οι αποκαλύψεις αυτές είναι συγκλονιστικές, πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που εμένα τουλάχιστον, προσπάθησε να μου διδάξει αυτή την τέχνη. Και όταν λέω τέχνη εννοώ την τέχνη του ήθους, της αξιοπρέπειας, ανθρωπιάς. Ένας ηθοποιός περιβάλλεται από αυτά τα στοιχεία, αυτή είναι η άποψή μου. Δε μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο γιατί έχει μεγάλο ταλέντο. Να το βράσω το ταλέντο όταν δεν ξέρεις να συμπεριφερθείς» είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Read More

And More