Μάριος Αθανασίου: «Εισβάλλει» στο «Σόι» και φέρνει τα πάνω κάτω! [pics]

Ιστορίες καθημερινής οικογενειακής τρέλας, θανατηφόρες ατάκες, παρεξηγήσεις, καυγάδες, γέλια, πείσματα, ζήλιες κι αγκαλιές. Αυτοί είναι οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι κι αυτό είναι ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ για 5η συνεχόμενη χρονιά! Και στο σημερινό επεισόδιο φαίνεται πως έρχονται τα πάνω κάτω με την έλευση ενός απρόσμενου επισκέπτη.

Η Αντωνία μαθαίνει ότι η πεθερά της έχει καλέσει στο κυριακάτικο τραπέζι τον Νικήτα, έναν παλιό γνωστό του Κωνσταντίνου από την εφηβεία του, που του έκανε τη ζωή κόλαση. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως η Αλεξάνδρα προσπαθεί ώστε οι δύο «παλιόφιλοι» να τα ξαναβρούν, η Αντωνία διαπιστώνει ότι ο Νικήτας είναι αμετανόητος. Έτσι, αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα σε αυτόν τον τύπο που έκανε bullying στον Ζουζουνέλ της. Είναι, όμως, ο Νικήτας ο «εφιάλτης» του Κωνσταντίνου από τα παιδικά του χρόνια ή το «σόι μας» βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που έχει ζήσει;

Τι θα κάνει η οικογένεια Τριανταφύλλου όταν συνειδητοποιήσει ότι η Αντωνία σκάρωσε ένα σωρό χουνέρια στο Νικήτα που ήταν μεν ο εφιάλτης του Κωνσταντίνου στα εφηβικά του χρόνια αλλά είναι και ο νέος διευθυντής του ιδρύματος στο οποίο οι Ζουζουνέλ έχουν κάνει αίτηση για να υιοθετήσουν παιδί;

Στον ρόλο του Νικήτα ο Μάριος Αθανασίου

Η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Πατρώνη ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Γιώργος Κόκουβας, Ζωή Κοΐβαρη.

Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γωγώ Καρτσάνα.

Read More

And More